Over ons

Het Centrum voor Conflicthantering (CvC) is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat zich richt op trainingen, opleidingen en het begeleiden van mensen die zich professioneel bezig houden met conflicthantering, mediation, onderhandelen, coachen en communicatie.

Vakmanschap van de mediator
Het vakmanschap van de mediator gaat ons ter harte. Wij willen een bijdrage leveren aan het vormen van een professioneel potentieel aan mediators, inzetbaar op vele terreinen in de samenleving.
Het hebben van levenservaring, een gevoel voor wat 'mensen beweegt' zijn onmisbaar voor het functioneren als mediator. Daarnaast worden in ons vak hoge eisen gesteld aan theoretische onderbouwing, structuur en aan de beheersing van specifieke vaardigheden.
 
Trainers
Al onze trainers hebben jarenlange praktijk- en trainerservaring. Zij combineren het trainerschap veelal met een mediationpraktijk of een ander gerelateerd specialisme. Zo zult u tijdens de bijeenkomsten o.a. ervaren advocaten, rechters en psychologen als trainer ontmoeten. In de wijze waarop wij opleiden staat uw praktijk en uw leercurve centraal. De trainers zijn door hun ervaring uiterst bekwaam in het verbinden van de vereiste theorie aan de praktijk.

Wat heeft het CvC u te bieden?

  • Diverse opleidingen tot professioneel mediator (Mediationopleiding), diverse specialisaties en nascholingstrainingen. 
  • Maatwerk trainingen op het gebied van mediation, conflictvaardigheden, onderhandelen en communicatie.
  • Advies en ondersteuning bij de implementatie van mediation en conflicthantering in organisaties.
  • Een opleiding tot Oplossingsgericht coach (Coachopleiding).

CvC bedrijvenambassadeur Oxfam Novib
Naast het realiseren van onze doelstellingen vindt het CvC het ontzettend belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom zijn wij bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib. Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. 

Bekijk onze algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden

Voor vragen en advies op maat

(023) 5323196
Neem contact op Bel mij terug