Skip to main content

Heeft u interesse om een mediationopleiding te gaan volgen? We nodigen u graag uit om vrijblijvend met ons kennis te maken op één van onze informatieavonden. Wij vertellen u graag over de specifieke thema’s die bij mediation van belang zijn. Er is volop ruimte voor alle persoonlijke vragen. En aan de hand van een gratis workshop bent u getuige van een mediation en kunt u actief deelnemen. Hierdoor krijgt u gelijk een goed gevoel bij wie wij zijn en onze opleidingsmethoden.

PROGRAMMA

18:45 uur Ontvangst
19:00 uur Start programma
21:00 uur Napraten met drankje

LOCATIE

De informatieavonden, net als onze cursussen, organiseren wij door heel Nederland en breiden dit steeds verder uit. Op dit moment is dit in: Zwolle, Haarlem, Groningen en Den Bosch. U kunt in onze agenda zien waar u een informatieavond kunt volgen.

AGENDA INFORMATIEAVONDEN

opleiding startdatum opleidingsdata plaats inschrijven
Informatieavond donderdag 23 mei 2019 alle data Haarlem Inschrijven
Informatieavond dinsdag 28 mei 2019 alle data Haarlem Inschrijven
Informatieavond donderdag 4 juli 2019 alle data Haarlem Inschrijven


INSCHRIJVEN

Wilt u de informatieavond bezoeken dan verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf in te schrijven via de website. In onze agenda ziet u wanneer en op welke locatie een informatieavond is. Na inschrijven benaderen wij u met verdere informatie. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

ACCREDITATIE