Skip to main content

Denkt u erover om een mediator in te schakelen, maar weet u niet helemaal zeker of en hoe een mediator u kan helpen? Tijdens de week van de mediation beantwoorden wij al uw vragen!

Twijfelt u of mediation u kan helpen? Wij begrijpen dat, zeker wanneer u geen eerdere ervaring met mediation heeft, het lastig kan zijn om te besluiten of u een mediator wilt inschakelen. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om dit samen met u uit te zoeken. Wij beantwoorden al uw vragen, zoals:

  • Hoe verloopt een mediation?
  • Hoeveel kost een mediation?
  • Hoe lang duurt een mediation?
  • Hoe vind ik een goede mediator?

Maar u kunt ons ook een kwestie voorleggen. Wij bekijken vervolgens samen met u of deze geschikt is voor bemiddeling via mediation.

Gratis mediation oriëntatiegesprek

Tijdens de week van de mediation organiseren wij dagelijks een 1 uur durend, gratis (!) oriëntatiegesprek om te onderzoeken of een mediator in uw situatie van waarde kan zijn bij het oplossen van het conflict of geschil waar u mee te maken heeft. Onze ervaren mediators staan open voor al uw vragen en kunnen u verder helpen met het maken van mogelijke vervolgstappen.

Schrijf u hier in om aan een oriëntatie gesprek deel te nemen!

LET OP: U kunt zich op de dag zelf pas inschrijven voor een gesprek op diezelfde dag, met een maximaal aantal deelnemers van 5.

Accreditatie CvC Mediators

Alle mediators die zijn aangesloten bij het CvC zijn geregistreerd bij het MfN. Zij hebben allen veel ervaring binnen uiteenlopende werkvelden. Specialistische conflicten zoals een geschil tussen aandeelhouders, een uit de hand gelopen burenruzie, een arbeidsconflict rondom verzuim; voor al deze en andere zaken, staan onze mediators voor u klaar.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Kosten: Gratis
Datum: 19 oktober – 23 oktober
Duur: 1 uur
Tijd: Iedere dag van 10:00 – 11:00 uur
Locatie: Deze lezing wordt online gegeven via ZOOM
Maximaal aantal deelnemers: 5 personen per dag

LET OP: U kunt zich iedere dag op de dag zelf inschrijven via onderstaande link