Skip to main content

Het CvC heeft de afgelopen jaren al duizenden online coachgesprekken gevoerd, o.a. voor het internationale programma voor Young Expert Professionals: YEP-programs. Wij werken daarbij met de oplossingsgerichte coachingsmethodiek (solution focussed coaching) en systemisch coachen.

In deze tijd is het meer dan ooit zaak om in balans te blijven, moed te blijven houden en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Dat kan ook in tijden van ‘sociale afstand nemen’ nu het Coronavirus ons noodzaakt om meer online te werken. Dus vraag ons kantoor om meer informatie voor online coaching als u deze periode wilt benutten om aan u zelf te werken en gesterkt en verrijkt straks het nieuwe seizoen aan te kunnen!

Vraag geheel vrijblijvend een intake aan voor online coaching. Een van onze coaches neemt dan binnen 24 uur contact met u op.

Aanvraag online coaching   

  Referenties

  “This morning I had an interesting conversation with my coach Linda Reijerkerk on effectively working from home to achieve expected results and staying connected to the organisation team”. Tumuhaire Raymond (consultant)  – Aidenvironment and Rainfoundation.

  Trainers

  Websitefoto voor Centrum voor conflicthantering.

  drs. Linda Reijerkerk – Directeur / Trainer

  Websitefoto voor Centrum voor conflicthantering.

  mr. Linda Couwenberg – Trainer