Skip to main content

Zoekt u onafhankelijke bemiddeling in een conflict? Een mediator kan als neutrale bemiddelingsdeskundige, bijdragen in het opnieuw tot stand brengen van de communicatie, waardoor beide partijen vanuit werkelijke belangen gezamenlijk tot een oplossing komen. Zelfs na een langdurige impasse. Hieronder vindt u de verschillende mediators die aangesloten zijn bij het Centrum voor Conflicthantering. Al onze mediators zijn geregistreerd bij het MfN. 

 

Linda Reijerkerk

linda-reijerkerk-mediator

Linda Reijerkerk is meer dan 20 jaar MfN registermediator  en is daarnaast ook IAM en IMI mediator en heeft als specialisatie Multiparty- en teammediation op het gebied van business-to-business, teamconflicten, ruimtelijke ordening en milieuconflicten, samenwerkingsvraagstukken en zakelijke geschillen. Zij is tevens directeur, trainer en Oplossingsgericht Coach bij het Centrum voor Conflicthantering.

Zij heeft vele complexe mediations op haar naar staan, o.a. bij het bedrijfsleven (MKB en grote bedrijfsleven) of de overheid zoals gemeenten, provincies, waterschappen en samenwerkingsdiensten. Linda vindt het belangrijk dat mensen elkaar kunnen ‘horen’ en elkaars perspectieven kunnen zien in een mediation.

 

Eliane Dosker

eliane-dosker-mediator

Eliane Dosker is voormalig voorzitter van de Europese Mediators Vereniging en van de Stichting Mediation in Milieu en Ruimtelijke Ordening, voormalig bestuurslid van de NMV en andere koepelorganisaties. Zij heeft een aantal standaardpublicaties over mediation op haar naam staan, waaronder de boeken Groepsmediation (SDU) en de Praktijkgids Mediation (Kluwer).

Van advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek, hoofd Juridische Zaken bij KLM, rechter bij de Rechtbank Amsterdam tot betrokken en succesvol MfN-geregistreerd mediator. Eliane begeleidt al jaren op professionele wijze uiteenlopende conflicten.

Als mediator focust Eliane zich met name op zakelijke en arbeidsgeschillen. Complexe onderwerpen zoals bestuursconflicten in professionele samenwerkingsverbanden, samenwerkingsproblemen in een ziekenhuis, of een arbeidskwestie in het basisonderwijs, Eliane weet op een verbindende manier samen met de betrokkenen de kern van de kwestie helder te krijgen. Om vervolgens tot een duurzame oplossing te komen. De rode draad in het werk van Eliane is oprecht het gesprek aangaan, met aandacht en interesse.

Tot op heden combineert Eliane het mediatorschap met haar juridische achtergrond. Eliane is nog steeds actief als plaatsvervangend rechter voor de Rechtbank Amsterdam, en zij is vaardighedentrainer van de Beroepsopleiding Advocatuur. Eliane is verbonden aan het CvC als mediator en als trainer van de beroepsopleiding tot mediator.
Elianes ervaring in zowel de juridische wereld als in het mediationvakgebied maakt haar een unieke mediator en conflictbemiddelaar.

 

Hans Bekkers

hans-bekker-mediator

Hans Bekkers is MfN-registermediator en heeft als specialisatie conflicten waarbij meerdere partijen betrokken zijn, zoals overheden, ondernemingen en burgers. Als voorzitter van de SMRO, Stichting Mediations in milieu en Ruimtelijke Ordening, draagt hij bij aan de ontwikkeling van het vakmanschap en de succesvolle inzet van mediators door overheden en bedrijven. Hij schreef onder andere mee aan de SMRO-uitgave: ‘Doorbreken van impasses, de praktijk van de leefomgevingsmediator’ en recentelijk ‘Bruggenbouwers’.

Daarnaast voert hij als procesleider participatietrajecten en beleidsbemiddeling uit voor overheden en bedrijven. Hij zorgt voor voortgang en fungeert als neutrale verbindende schakel tussen bewoners, overheden en ondernemingen. Ook als schakel met het bestuur. Citaat van een bestuurder: “Hans is een betrouwbare schakel in complexe bestuurlijke processen, snel schakelend van adviseur tot probleemoplosser zonder het einddoel uit het oog te verliezen.” Hans geeft trainingen over mediation en beleidsbemiddeling, waarbij hij theorie weet te voorzien van ervaringen uit de praktijk.

 

Linda Couwenberg

linda-couwenberg

Linda Couwenberg (1974) is MfN-registermediator en jurist met ruime ervaring binnen de advocatuur en het bedrijfsleven. Als advocaat specialiseerde zij zich in het insolventierecht en trad zij regelmatig op als curator in faillissementen. Een aantal jaren was zij werkzaam als interim-jurist binnen het bedrijfsleven en de financiële sector.

Als mediator richt Linda zich onder andere op zakelijke geschillen. Mediation in faillissementszaken heeft haar bijzondere aandacht. Linda is oprichter en partner van de Mediation Kamer Amsterdam, een samenwerkingsverband van zakelijke mediators. Sinds 2016 is Linda trainer voor het CvC en geeft zij maatwerktrainingen aan bedrijven en overheden op het gebied van conflictvaardigheden.

 

Selen Bernink-Balci

Selen Bernink-Balci is zakelijk mediator en gespreksbegeleider. De werkstijl van Selen is verbindend en oplossingsgericht. Daarbij wordt behoedzaam met de relatie tussen de betrokkenen omgegaan en wordt het proces door haar constructief en voortvarend begeleid. Het gaat bij de kwesties danwel conflicten om de zakelijke én de persoonlijke kant, zodat er in de vastgelopen gesprekken ruimte komt voor nieuwe inzichten om samen tot een gewenste uitkomst of verbetering van de situatie te komen.

Door haar open houding en transparante manier van werken creëert zij rust en ruimte in een veilige setting. Dat doet zij door met aandacht te luisteren, te reflecteren, oog te hebben voor de dynamieken met de bijbehorende emoties en te concretiseren.

Sinds 2012 is Selen werkzaam als zakelijk mediator en is zij erkend (legal) MfN-registermediator. Zij is tevens werkzaam voor diverse rechtbanken. Selen heeft met haar juridische en communicatie achtergrond ruime ervaring met uiteenlopende arbeidsgeschillen en samenwerkingsrelaties bij verscheidene profit en non-profit organisaties door het hele land met verschillende leeftijden en professies.

 

Heeft u een mediator nodig?

Neem contact op met: Kavita Nagesar, 023 532 31 96 of mediation@cvc.nl. U kunt ook vrijblijvend het onderstaande formulier invullen. Wij brengen u in contact met de meest geschikte mediator voor uw situatie.