Skip to main content
overzicht
  • kosten: gratis
  • duur: 1 avond

Heeft u interesse om een mediationopleiding te gaan volgen? We nodigen u graag uit om vrijblijvend met ons kennis te maken op één van onze informatieavonden. Wij vertellen u graag over de specifieke thema’s die bij mediation van belang zijn. Er is volop ruimte voor alle persoonlijke vragen. En aan de hand van een gratis workshop bent u getuige van een mediation en kunt u actief deelnemen. Hierdoor krijgt u gelijk een goed gevoel bij wie wij zijn en onze opleidingsmethoden.

Programma

18:45 uur Ontvangst
19:00 uur Start programma
21:00 uur Napraten met drankje

Locatie

De informatieavonden, net als onze cursussen, organiseren wij door heel Nederland en breiden dit steeds verder uit. Op dit moment is dit in: Zwolle, Haarlem, Groningen en Den Bosch. U kunt in onze agenda en hieronder zien waar u een informatieavond kunt volgen.

Agenda informatieavonden

Inschrijven

Wilt u de informatieavond bezoeken dan verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf in te schrijven via de website. In onze agenda ziet u wanneer en op welke locatie een informatieavond is. Na inschrijven benaderen wij u met verdere informatie. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Direct inschrijven

Via onderstaande agenda kunt u zich direct inschrijven voor de opleiding van uw keuze. U gaat hiervoor naar ons opleidingsportaal.

Accreditatie

Corine de Jong
Trainer
Dick Allewijn
Trainer
Frederique van Zomeren
Trainer
Hans Bekkers
Trainer
Lenka Hora Adema
Trainer
Linda Couwenberg
Trainer
Linda Reijerkerk
Directeur / trainer
Mirjam Duyser
Trainer
Jacqueline Spierdijk
Trainer