Skip to main content
overzicht
  • kosten: gratis
  • duur: 19:00 - 21:00

Heeft u interesse om een mediationopleiding te gaan volgen? We nodigen u graag uit om vrijblijvend met ons kennis te maken op één van onze informatieavonden. Wij vertellen u graag over de specifieke thema’s die bij mediation van belang zijn. Er is volop ruimte voor alle persoonlijke vragen. En aan de hand van een gratis workshop bent u getuige van een mediation en kunt u actief deelnemen. Hierdoor krijgt u gelijk een goed gevoel bij wie wij zijn en onze opleidingsmethoden. De avond duurt van 19:00 – 21:00.

Startdata en locaties

De informatieavonden, net als onze cursussen, organiseren wij door heel Nederland en breiden dit steeds verder uit. Op dit moment is dit in: Groningen, Haarlem en Den Bosch (Vught). U kunt in onze agenda en hieronder zien waar u een informatieavond kunt volgen.

Kosten

Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Inschrijven

Wilt u de informatieavond bezoeken dan verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf in te schrijven via de website. In onze agenda ziet u wanneer en op welke locatie een informatieavond is. Na inschrijven benaderen wij u met verdere informatie. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Corine de Jong
Trainer
Dick Allewijn
Trainer
Frederique van Zomeren
mediator, trainer
Hans Bekkers
mediator, trainer
Lenka Hora Adema
Trainer
Linda Couwenberg
mediator, trainer
Linda Reijerkerk
Directeur, trainer, mediator
Mirjam Duyser
Trainer
Informatieavond Mediationopleiding
Marise van Amersfoort
mediator, trainer