Skip to main content
overzicht
  • duur: 1 avond

Heeft u interesse om een mediationopleiding te gaan volgen? We nodigen u graag uit om vrijblijvend met ons kennis te maken op één van onze informatieavonden. Wij vertellen u graag over de specifieke thema’s die bij mediation van belang zijn. Er is volop ruimte voor alle persoonlijke vragen. En aan de hand van een gratis workshop bent u getuige van een mediation en kunt u actief deelnemen. Hierdoor krijgt u gelijk een goed gevoel bij wie wij zijn en onze opleidingsmethoden.

Programma

18:45 uur Ontvangst
19:00 uur Start programma
21:00 uur Napraten met drankje

Let op! De Informatieavond in Willemstad, Curacao, heeft hetzelfde programma, maar start om 16:30. 

Locatie

De informatieavonden, net als onze cursussen, organiseren wij door heel Nederland en breiden dit steeds verder uit. Op dit moment is dit in: Zwolle, Haarlem, Groningen en Den Bosch. U kunt in onze agenda zien waar u een informatieavond kunt volgen.

Agenda informatieavonden

Inschrijven

Wilt u de informatieavond bezoeken dan verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf in te schrijven via de website. In onze agenda ziet u wanneer en op welke locatie een informatieavond is. Na inschrijven benaderen wij u met verdere informatie. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Corine de Jong
Trainer
Dick Allewijn
Trainer
Frederique van Zomeren
Trainer
Hans Bekkers
Trainer
Lenka Hora Adema
Trainer
Linda Couwenberg
Trainer
Linda Reijerkerk
Directeur / trainer
Mirjam Duyser
Trainer
Jacqueline Spierdijk
Trainer