Skip to main content
overzicht
  • kosten: gratis
  • duur: 1 avond van 19:00 - 21:00

De oplossingsgerichte (Solution Focused) aanpak is toekomstgericht en richt zich op de vraag: “Hoe wilt u dat het wordt?” U ondersteunt de door de cliënt gewenste gedragsveranderingen door gebruik te maken van oplossingsgerichte interventies en technieken vanuit een basishouding van respect voor de aanpak van die persoon zelf. De oplossingsgerichte aanpak vergroot bij de cliënt het gevoel van competentie, zelfvertrouwen en daarmee de kans op duurzame verandering.

 

Lenka Hora Adema
Vrije Universiteit Amsterdam

De lezing: “Oplossingsgericht Coachen tijdens de caucus”, stelt u in staat kennis te nemen van de inhoud van de training Oplossingsgericht Coachen tijdens de caucus die het CvC op 14 mei 2020 aanbiedt. Naast informatie over de training, geven de trainers u ook een beter beeld van de training Oplossingsgericht Coachen tijdens de caucus. We hebben tijd voor informatie en het stellen en beantwoorden van vragen.

Door COVID-19 worden alle fysieke activiteiten van 16 maart t/m 1 juni verplaatst naar de periode na 1 juni. De Lezing Oplossingsgericht Coachen vindt daarom online plaats. Nadat u zich heeft ingeschreven voor deze gratis lezing ontvangt u van ons de toegang tot de online sessie via de mail en een uitnodiging in uw agenda.

Schrijf u hier direct in voor deze lezing!