Skip to main content
overzicht
  • kosten: gratis
  • duur: 12:30 - 13:30

De oplossingsgerichte (Solution Focused) aanpak is toekomstgericht en richt zich op de vraag: “Hoe wilt u dat het wordt?” U ondersteunt de door de cliënt gewenste gedragsveranderingen door gebruik te maken van oplossingsgerichte interventies en technieken vanuit een basishouding van respect voor de aanpak van die persoon zelf. De oplossingsgerichte aanpak vergroot bij de cliënt het gevoel van competentie, zelfvertrouwen en daarmee de kans op duurzame verandering.

 

Lenka Hora Adema
Vrije Universiteit Amsterdam

De lezing: “Oplossingsgericht Coachen”, stelt u in staat kennis te nemen van de inhoud van de Leergang Oplossingsgericht Coachen, die start op 12 november 2020 en de training Oplossingsgericht Coachen tijdens de caucus die het CvC op 27 oktober 2020 aanbiedt. We hebben tijd voor informatie en het stellen en beantwoorden van vragen over deze Leergang en training.

De Lezing Oplossingsgericht Coachen vindt online plaats. Nadat u zich heeft ingeschreven voor deze gratis lezing ontvangt u van ons de toegang tot de online sessie via de mail en een uitnodiging in uw agenda.

Schrijf u hier direct in voor deze lezing! Of bel ons op 023 532 31 96 om uw plek te reserveren. 


Meer weten over Oplossingsgericht Coachen?

Lees deze blogs:

 

vincent-aelbers

Oplossingsgericht coachen: de kracht van blind coachen

Hoe kunt u als oplossingsgericht coach een coachee zélf tot waardevolle inzichten laten komen? In de leergang oplossingsgericht coachen krijgt u alle instrumenten en methodieken aangereikt om dit te bewerkstelligen. In deze blog vertelt Vincent Aelbers, één van de trainers van de opleiding, meer over de kracht van blind coachen. Klik hier om de blog te lezen.

 

peter-wortel

‘Het moeilijkste was om écht te leren luisteren’

Ruim vier jaar geleden besloot Peter Wortel zijn loopbaan een andere wending te geven. Na jarenlang gewerkt te hebben in het zakelijke domein, volgde hij in 2015 een opleiding tot mediator. Al snel hierna volgde eveneens een opleiding tot oplossingsgericht coach. Waarom hij deze switch maakte en wat hij zoal heeft geleerd? Dat leest u hier. Klik hier om de blog te lezen.

Direct inschrijven

Via onderstaande agenda kunt u zich direct inschrijven voor de opleiding van uw keuze. U gaat hiervoor naar ons opleidingsportaal.