Skip to main content
overzicht
  • kosten: € 1.125
  • duur: 2 dagen
  • 12 PE punten Categorie 1a

Hoe meer mensen betrokken zijn bij het conflict, hoe meer er een complexe dynamiek van beïnvloeding ontstaat. Deze masterclass biedt u concrete handvatten om effectief op te treden bij de complexe en dynamische processen van een groepsmediation (mediation met meerdere partijen). We bieden een gedegen theoretische basis over multiparty problematiek, groepsmediation en groepsdynamica. U krijgt een flinke toolbox aan werkvormen en er is uitgebreid ruimte voor oefening en aanscherping van uw vaardigheden.

Linda Reijerkerk
Directeur, trainer, mediator
Selen Bernink-Balci
mediator, trainer

Voor wie

  • Voor iedereen die een basisopleiding tot mediator bij een MfN (voorheen NMI) erkend opleidingsinstituut heeft gevolgd.
  • Voor iedereen die mediations begeleidt of wil gaan begeleiden waarbij meer dan twee mensen aan tafel zitten. Zoals bij conflicten in het openbaar bestuur, teams, onderwijs of bijvoorbeeld in buurtbemiddeling.

Trainingsdata

Kosten

Inclusief: koffie/thee, lunches, een syllabus, readers, hand-outs en gebruik van de digitale leeromgeving.
Exclusief: eventuele reis- en verblijfskosten, verplichte en aanbevolen literatuur.
Het CvC is vrijgesteld van BTW.

Inschrijven

Vanuit onze website wordt u doorgeleid naar onze opleidingsportaal waar u zich kunt inschrijven. U verlaat hierbij deze website. Na inschrijving wordt u verzocht om een korte biografie en motivatie voor de opleiding in te sturen.

Werkwijze

De Masterclass Groepsmediation bestaat uit 2 aaneengesloten dagen. Na een inleiding over de theoretische kaders gaat u aan de slag met groepsopdrachten zoals het bouwen van een procesontwerp. U oefent met een variatie aan werkvormen, zowel als deelnemer als in de rol van begeleider. Naast rollenspelen is er aandacht voor intervisie over eigen praktijkvraagstukken en persoonlijke reflectie.

DOELEN VAN MASTERCLASS GROEPSMEDIATION

Na het volgen van deze Masterclass:

  • Heeft u inzicht in de complexiteit van groepsconflicten.
  • Kunt u het mediationproces voor groepsconflicten ontwerpen en uitvoeren.
  • Hebt u inzicht in de benodigde leiderschapsstijl en uw valkuilen als mediator.
  • Beschikt u over een toolbox van direct toepasbare werkvormen

 

 

Direct inschrijven

Via onderstaande agenda kunt u zich direct inschrijven voor de opleiding van uw keuze. U gaat hiervoor naar ons opleidingsportaal.

Accreditatie