Skip to main content

Als mede-eigenaar van het Bert Hellinger Instituut Nederland ondersteun ik de verspreiding van het systemische werk in Nederland. Ik geef trainingen, begeleid opstellingen en doe (systemische) coaching. Ik geniet van het besef dat deelnemers aan opleidingen en workshops op hun beurt het systemische gedachtengoed op hun eigen manier verder verspreiden in families, organisaties en in de maatschappij. Ik voel me de portier van een deur naar inzichten die ergens al zijn, en die alleen nog in het bewuste hoeven te komen.

Ik ben opgeleid aan Universiteit Nyenrode en de University of Oregon als bedrijfskundige. Daarna heb ik ruim tien jaar gewerkt als account- en teammanager en als trainer/consultant, voornamelijk in de financiële branche en deels in het buitenland. Daarop volgde een periode van twaalf jaar als mediator en ondernemer en heb ik vele conflicten begeleid naar een oplossing.

Nog steeds verrast het mij hoe dit werk ondersteunt in een diep besef van hoe je naar het leven, systemen en organisaties kunt kijken. Het is tegelijkertijd zó logisch en zó ongrijpbaar.

Ik ben getrouwd, moeder van drie jonge kinderen en woon met mijn gezin in Amsterdam. Verder houd ik van gezond en puur eten (maken), hardlopen en pilates.