Skip to main content

Van advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek, hoofd Juridische Zaken bij KLM, rechter bij de Rechtbank Amsterdam tot betrokken en succesvol MfN-geregistreerd mediator. Eliane begeleidt al jaren op professionele wijze uiteenlopende conflicten.

Als mediator focust Eliane zich met name op zakelijke en arbeidsgeschillen. Complexe onderwerpen zoals bestuursconflicten in professionele samenwerkingsverbanden, samenwerkingsproblemen in een ziekenhuis, of een arbeidskwestie in het basisonderwijs, Eliane weet op een verbindende manier samen met de betrokkenen de kern van de kwestie helder te krijgen. Om vervolgens tot een duurzame oplossing te komen. De rode draad in het werk van Eliane is oprecht het gesprek aangaan, met aandacht en interesse.

Tot op heden combineert Eliane het mediatorschap met haar juridische achtergrond. Eliane is nog steeds actief als plaatsvervangend rechter voor de Rechtbank Amsterdam, en zij is vaardighedentrainer van de Beroepsopleiding Advocatuur. Eliane is verbonden aan het CvC als mediator en als trainer van de beroepsopleiding tot mediator.

Elianes ervaring in zowel de juridische wereld als in het mediationvakgebied maakt haar een unieke mediator en conflictbemiddelaar.