Skip to main content

Sinds 2012 is Selen werkzaam als mediator en is zij erkend registermediator bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Zij is tevens werkzaam voor de rechtbank. Selen heeft met haar juridische en communicatie achtergrond ruime ervaring met uiteenlopende arbeidsgeschillen en samenwerkingsrelaties in diverse sectoren binnen het bedrijfsleven en non-profit organisaties door het hele land. Ook begeleidt zij complexe groepsmediations, mediation met meerdere partijen, waarbij Selen adequaat de dynamische processen en groepsdynamica kan faciliteren.

Naast mediation, gespreksbegeleiding en coaching is Selen bij de opleiding Professionele Communicatie van Phoenix getraind in Transactionele Analyse, NLP en Systemisch Werken. Selen is erkend coach bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als business, conflict -en leiderschapscoach.

Selen is een ervaren en bevlogen trainer en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA). Zij geeft trainingen bij het Centrum voor Conflicthantering en is betrokken bij de Mediationopleiding en maatwerktrainingen onder andere op het gebied van Harvard onderhandelen, groepsmediation, effectieve communicatie en conflicthantering.