Skip to main content

Vacature – Office Manager (0,5 FTE)

Jij laat alles op rolletjes lopen en groeit in no-time uit tot de steunpilaar van ons team en het aanspreekpunt van onze organisatie, want alle contacten lopen via jou. Daar krijg je energie van, want jij wilt een gevarieerde baan, je bent een ‘regelaar’, proactief, hebt oog voor details, en bent zeer servicegericht. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Het Centrum voor Conflicthantering (CvC) is in 1993 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een gerenommeerd instituut. Wij helpen mensen en organisaties op een betere, effectievere, menselijkere manier om te gaan met conflicten. Dit doen we door onafhankelijke bemiddeling in conflicten en door professionals op te leiden tot erkend mediator & oplossingsgericht coach. Het is onze bijdrage aan een wereld waarin iedereen – ongeacht sociale klasse of status – gezien, gehoord en geholpen wordt bij het oplossen van elk mogelijk conflict.

Ons team werkt toegewijd aan drie kerngebieden: ten eerste, bieden we boeiende opleidingen met open inschrijving. Ten tweede, leveren we op maat gemaakte opleidingen voor organisaties, om hen te helpen conflictvaardigheid te verankeren in hun cultuur. Tot slot, bieden we hoogwaardige onafhankelijke bemiddeling in conflicten, waarbij we streven naar eerlijke en duurzame oplossingen voor alle betrokkenen.

Wat ga je doen?

 • Je bent de stem van het CvC, altijd klaar om vriendelijk en efficiënt alle inkomende telefoontjes op kantoor te verwelkomen en af te handelen, waarbij correct Nederlands spreken een vanzelfsprekendheid is.
 • Je beheert een aantal agenda’s en mailadressen: je plant afspraken in en zorgt voor prioritering in de binnengekomen emails. Je beantwoordt mails en bespreekt binnengekomen mails met de juiste teamleden.
 • Je maakt notulen van het wekelijkse teamoverleg en andere meetings, waarin je afspraken en acties documenteert.
 • Je ondersteunt bij de organisatie van onze opleidingen, zoals trainers contacten, documentatie klaarmaken en evaluaties rondsturen
 • Je maakt en verstuurt maandelijks de facturen voor klanten en verzorgt de administratie van binnengekomen facturen.
 • Je regelt de evenementen van A tot Z, zoals de jaarlijks terugkerende Salon voor relaties en oud-deelnemer, docentendagen en de mediationcompetitie voor studenten.
 • Je houdt ons kantoor gevuld met voldoende pennen, kladblokken en andere benodigdheden zodat het conflict “Wie heeft mijn pen gepakt?’ nooit het daglicht ziet.

Wat bieden wij jou?

Als onze collega, ga je deel uitmaken van een klein hecht team, dat veel waarde hecht aan openheid en transparantie. Er is veel ruimte om met ideeën te komen en deze tot uitvoering te brengen naar eigen inzicht. We werken vanuit ons kantoor in Haarlem, aan de Nieuwe Gracht 74.

 • 16-20 urige werkweek (samen te bepalen, groei in uren op den duur mogelijk);
 • Een salaris tussen de € 2500,- en € 3400,- bruto per maand (o.b.v. 40-urige werkweek), passend bij je werkervaring;
 • Een open werksfeer in een hecht team in een historisch pand aan de mooiste gracht van Haarlem;
 • Ruimte voor ideeën en initiatieven;
 • Een laptop in bruikleen;
 • Reiskostenvergoeding.

Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties redelijk overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken!

Daarnaast blijkt uit onderzoek dat mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; Bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is.

De vacature blijft open staan totdat we een geschikte kandidaat gevonden hebben. Geschikte kandidaten nodigen we gelijk uit voor een gesprek, dus wacht niet te lang. Vragen over de functie of het CvC? Bart Tamboer is te bereiken op 023-532 31 96.

Centrum voor Conflicthantering

Nieuwe Gracht 74
2011 NJ Haarlem
mediation@cvc.nl
023-532 31 96